Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Bolero

Desember 2009Posted by ems:-) Tue, December 01, 2009 17:30:26

Det er alltid så spennende når det kommer nye håndstrikkedesign fra Design.Club. Denne gang falt valget mitt på Inger Møldrups design: Bolero.

Bolero er strikket med 3 hesper 4-tråds uld fra Henrichsens Spinderi, alternativt kan man strikke med 3 tråder Duo garn sammen, men ettersom det nærmer seg jul ville jeg strikke med den nydelige rødfargen i 4-trådsen.

Det er så kjempeartig å strikke velregiserte design der alt stemmer matematisk, og det er så tydelig at hele strikkeoppskriften er planlagt og gjennomtenkt.

Bolero er et svært anvendelig plagg og varmer godt, kjempegreit å bruke både til dongribukser eller Beste skjørtet... (fordi rødfargen tilfeldigvis? faktisk stemmer med alpakkagarnet Mirasol).

Her har Bolero fått knapp og slik ser den ut bak:

Og foran:

Fort gikk det også og absolutt ingen montering bortsett fra en trådende (jeg strikker inn alle trådender underveis) og isying av en stk. knapp.

P.S. Glemte visst å nevne sammensyingen i sidene, fordi det ble gjort mens jeg strikket....


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Sat, February 27, 2010 14:04:47

Kjempefin bolero, i nydelig rødfarge. Jeg syns det er så gøy å strikke "strukturstrikk" også, så den her likte jeg kjempegodt! lindalstrikk.blogspot.com