Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Daisy: et lite miniskjørt

November 2009Posted by ems:-) Mon, November 16, 2009 19:09:46

Et lite miniskjørt eller en "rompe-varmer-eller-skjuler" kan være kjekt for mange slags damer, iallefall synes jeg det.

Om stompen er stor eller flat eller "deigete" eller i det minste ikke lenger ungpikespenstig, er det liksom slik at når man når en viss alder kjennes det greit å ha noe som henger over, -på en måte. Da er det til å med mulig å følge litt med på longs-moten med mulighet for variasjoner i farger og garnkvalitet i et svært enkelt men du verden så godt et plagg.

Daisy ble født etter inspirasjon fra ei sprek dame som iallfall ikke er yngre enn meg, men som strålende ikler seg det ene skjørtet kortere enn det andre og er så flott som bare det. Med en slik pelsaktig detalj kan man jo eksperimentere med allverdens spreke longser eller tightser, og sko: ikke minst!!!

Jeg valgte Nanuk og Cocoon og var svært spent på om det ikke ble litt for bomsete å ha på utenpå en litt smal bukse f.eks. Det var på hengende håret at ikke hele skjørtestasen ble navngitt: BOMSIDEISY !!!

Men etter å ha prøvd det på, har min Daisy faktisk vært i flittig bruk. Hun er så god og varm og myk og deilig at jeg faktisk har begynnt å spekulere i om ikke jeg også skulle strikket en bukse i samme garn.

Men enn så lenge får hun være i kort skjørtelengde over min bleke stuss. Og om noen skulle ha lyst til å strikke henne finnes oppskriften her:


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bloggspinner Mon, November 16, 2009 22:05:43

Den var da bare herlig. :)