Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Jul i Svingen

Oktober 2009Posted by ems:-) Sun, October 25, 2009 17:59:00

Forretningsstanden har allerede begynnt å forberede oss på den store julehøytiden som (snart??) skal komme. Det samme gjorde enkelte av mine kunder hos knitting.no i går da jeg flere ganger ble minnet om at det nå (altså i går, -den 24.oktober) var det akkurat to måneder igjen til julaften. Selv om mitt hode og min kropp aldeles ikke er klar for juleforberedelser enda, har jeg da satt igang forberedelser til årets adventsserie på NRK1, nemlig: JUL I SVINGEN. Med strikkeprosjekt adventskalenderluer i tankene var det bare å tilkalle strikkehjelpen som iherdig tok på seg jobben med halvparten av luestrikkingen.

3 på hver var da slett ikke uoverkommelig og selv om det enda er godt og vel en måned til adventsmåneden begynner, tillater jeg meg å vise frem luene som alle er strikket i garn fra Rauma eller Per Tryving (og nevner i en bisetning at oppskriftsheftene som inneholder flere småplagg enn luer allerede er på plass i butikken.)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.