Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Babyundertrøye

September 2009Posted by ems:-) Fri, September 18, 2009 14:27:40

Når høsten, -og snart vinteren kommer for fullt er det godt for små babyer å kle seg med ull og alpakka fra innerst til ytterst. Nesten ingenting gleder meg mer enn når jeg ser små babyer som er kledt i håndstrikkede rene ull- eller alpakkaplagg. Det ser så godt ut for en liten kropp og synliggjør en omsorg som rører mitt hjerte sterkt.

Ruth Sørensen har laget mange flotte strikkedesign som bl.a finnes hos knitting.no. En av hennes oppskrifter som ligger som gratisoppskrift her, er en enkel men nydelig babyundertrøye med lang tradisjon gjennom flere generasjoner med strikkende mødre og bestemødre.

Jeg minnes godt da mine eldste barn var små og jeg ble introdusert for disse trøyene av ivrig strikkende bestemødre, dengang strikket i delvis stikkende lanolingarn. Når jeg nå har strikket babyundertrøyen etter Ruth`s familieoppskrift har jeg valgt å bruke Tynn Alpakka, og trøyens enkelhet gjør den anvendelig for alle slags strikkere og plagget er en utmerket barselgave om man skulle trenge det.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ullsmeden Fri, September 18, 2009 20:36:33

Å, den så deilig ut! Ønsker nesten jeg hadde ny baby på tur når jeg ser sånne små søte, myke ulltrøyer, så jeg hadde et påskudd til å ta meg tid til å strikke den.