Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Plantefarging på gang...

EdelgarnPosted by ems:-) Wed, August 19, 2009 23:39:39
Med skolestart kom godværet som jeg har ventet så inderlig på. Passet egentlig bra at det kom akkurat nå for med en "nesten-liksom-fridag" (!!!) kunne jeg endelig få kommet igang med beising av mitt edle garn som er spunnet av ulla fra noen av de få sauene som enda ikke er rovdyrtatt her i bydga. Ulla er for meg gull verdt og jeg håper og ber om at de siste sauebøndene holder ut og ikke gir opp sine sauehold. Ekstra stas synes jeg det er med ulla fra ren Spælsau. Den er sterk og glansfull og det tynne lamullgarnet som har fått navnet "Ane" er riktig så lekkert.
Den enkle og for anledningen nybygde ovn har idag virkelig fått vise hva den er god for. I tillegg til de store fatene fikk også noen mindre gryter prøve seg, og dampen tiltross; temperaturen fikk aldri nå kokepunktet.

Ettervarmens gyldne glør passet ypperlig til pølsegrilling. Nå skal alt garnet bare få stå og hvile seg og kjøle seg sakte ned hele natten igjennom.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.