Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

"Bjønnlabben"

Juli 2009Posted by ems:-) Thu, July 09, 2009 22:37:38

Ikke akkurat strikkespinn eller spinnstrikk heller for den saks skyld, men et fotavtrykk av en "bjønnlabb" i sen vårsnø og med Jakt- og fiskedagene på Elverum i fokus der En smak av Lierne skal delta og teaterstykket: "Bjønnlabben" skal fremføres har jeg lenge tenkt å lage min versjon. Og endelig var tiden moden for tegning og utskjæring og første prøvetrykk som skal ligge og tørke noen døgn. Så får vi se om mine trykk vil få plass på lasset når bilene pakkes og turen går sørover i begynnelsen av august.

Det gjenstår enda endel arbeid før alt blir klart og selv om bjørnejegere og -kjennere vil kunne reagere på korrektheten av hvordan min "bjønnlabb" er presentert så er den likevel et uttrykk som vil kunne fortelle noe om hvordan det kan være å leve i rovdyrutsatte områder. Ellers har jeg selvfølegelig en drøm om å spinne garn av dyrets pels, men enn så lenge består min bjørnefibersamlig kun av noen ørsmå milligram som har rikelig med plass i et eggeglass.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johs Fri, July 10, 2009 12:21:42

Flott ja, og så kan du lage små labbavtrykk av bjørnehår, uten noe filt utenfor.?

Posted by ems:-) Thu, July 09, 2009 23:16:53

Heisann jo det er ganske så fantastisk og hårene som er samlet i eggeglasset er underhår som er sååååå fiiiiine så fine og utrolig myke....

Posted by Bloggspinner Thu, July 09, 2009 22:58:17

Det må være fantastisk å eie et eggeglass med bjørnehår. Hvordan er de å ta på? Sukk! Spinnere er kanskje ikke som alle andre folk.