Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Himmelblå

Juli 2009Posted by ems:-) Sun, July 05, 2009 20:56:56

Himmelsens farger spenner over hele fargespekteret påvirket av sol og regn og skyer og alt som er, og kommer stadig med nye nyanser for den som har anledning til å ta dem innover seg. Blått er likevel forbundet med himmelens farge selv om himmelen i seg selv visstnok ikke har noen farge i det hele tatt. Jeg har latt meg inspirere av himmelens blåfarger og funnet frem diverse merinoull i ulike blåtoner.Merinoull er mykt og godt og deilig å spinne av. Jeg spinner akkurat slik jeg har lyst uten å være bundet av noen plan på hvordan fargene til slutt skal passe ihop når garnet er ferdig tvunnet. Det er liksom noe av gleden og spenningen med det hele; å se hvordan det egentlig blir når det er ferdig. Selv om fargene får komme å gå litt som de vil ønsker jeg at dette garnet skal være ganske jevnt og litt tykt og er derfor påpasselig med hvor mye fiber som går gjennom fingrene på begge trådene.

Å spinne ute når sommerens sol og varme er hos oss er bare herlig....

Herlig også når garnet kan henge ute til tørk over sommernatten.....

Mitt: " HIMMELBLÅ" er ferdig og enda finnes det noe blå merino igjen så bunten kan hende får selskap.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bloggspinner Tue, July 07, 2009 10:04:46

"Himmelblå" ble nydelig. Akkurat som de deilige sommerdagene vi hadde i forrige uke. Håper vi får flere sånne varme spinneuker denne sommeren. Det kan bli mye fint garn ut av det :)

Posted by Bodil Sun, July 05, 2009 21:31:21

Så flink du er til å spinna, og så fine fargar du har sett saman :)