Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Klara er ferdig!

KlaraPosted by ems:-) Sun, June 21, 2009 22:08:13

Endelig er Klara ferdig! Hun har måttet hvile seg i perioder for strikkersken har hatt andre prosjekt som så gjerne ville strikkes imellom. Den første Klara er lovet bort. Så nå skal oppskriften justeres noe og klargjøres før det blir strikket opp enda en modell eller to...De som har fulgt med fra starten vil derfor skjønne at det kan ta noe tid før selve oppskriften blir klar for andre glade strikkere.

Modellen er enkel og strikkes kun med rett og vrangmasker. Noen partier med rillestrikk, andre med rett og ribbestrikk. Ribbestrikken gjør fasongen kledelig på ulike fasonger og ettersom alle tråder er strikket inn underveis er det kun tre ender som skal syes inn når man har strikket ferdig. Jeg er ganske sikker på at Klara ville passet min mormor godt, om enn kanskje i andre farger enn denne.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ems Wed, February 17, 2016 13:51:48

Hei. Oppskrifta er strikkbar og til salgs. Send gjerne en mail til knit@knitting.no om du er interessert og sjekk gjerne ut ulike garntyper i nettbutikken: www.knitting.no

Vennlig hilsen Edel Marie:-)

Posted by mannemi Wed, February 17, 2016 12:42:59

Hei!

Er klara oppskrifta til sals no??

Sååå fin!

Marianne


Posted by Janicke Wed, July 01, 2009 23:54:55

Nydelig genser, gleder meg til du har oppskrifta ferdig, for denne kunne jeg absolutt tenkt meg å strikke!!! Midt i blinken!