Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Mariusgenser ???

April 2009Posted by ems:-) Mon, April 06, 2009 19:50:35

Min Mariusgenser er ferdig. Men er dette egentlig en "ordentlig" Mariusgenser eller er det ikke?

Hvor mange forandringer fra det opprinnelige kan man egentlig tillate seg før det hele blir noe helt annet? Og hvor går grensen for rettighetene til et design?

Min Marius-versjon har helt andre farger enn det som normalt kjennetegner dette plagget. I tillegg er designet endret på og garnkvaliteten er også en annen enn den de som påberoper seg rettighetene til oppskriften mener vi skal bruke.

Er det mønsteret, fargene, designet, garnkvaliteten eller kombinasjonen av det hele som gjør at noe er det det er? Og hva hadde hun som strikket den aller første Marius tenkt? Mon tro om hun ville gledet seg over de kreative prosesser hennes strikkedesign igangsatte?

Uansett har jeg strikket meg igjennom med glede og mange tanker, samtidig hadde jeg nok valgt å gjøre ting enda litt anderledes om jeg skulle strikket enda en.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sissel Fri, May 01, 2009 19:36:57

Hoi, det har vel ikke noe å si? Genseren ble fantastisk den. Og den ser absolutt ikke ut som noe alle har strikket før. Nesten litt sånn kamuflert mariusgenser egentlig. Litt mere urban.

Posted by mayeliz Thu, April 09, 2009 19:03:24

Klart det er en ekte Marius :-)
Likte fargesammensetningene dine her.. slike avstemte farger er pent. Originalt med flere farger på mønstere også. Kjempeflott :-)

Posted by Janicke Tue, April 07, 2009 20:50:27

Hei hei. Nydelig Mariusgenser. Likte fargene godt, jeg. Takker for hilsen i bloggen min ang Sirri-genseren min. Mønstret kommer fra et gammelt KK. Tror garnet opprinnelig var et Marks og Kattens garn som er gått ut av produksjon. Syns mønsteret og fargene passa så godt til naturfargene til Sirritogv.Ha ei fortsatt fin påske!