Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Votter på pinnene

Desember 2009Posted by ems:-) Sun, December 06, 2009 14:29:02

En strikkekafè og inspirasjon fra en av de andre strikkerne gjorde meg så ivrig og gira på å strikke votter at jeg raskt gikk inn på Jorids mønsterbutikk og bestillte flere av de flotte oppskriftene på mønstervotter som Jorid Linvik har designet. Langt bak i hodet demret noen tanker om min egen rypevott som ble til for godt over et år siden, men som jeg enda ikke har greid å strikke mer enn en av (-selv om flere av dem jeg har vært så dum å vise den ene frem til, venter på at mønsteret skal bli ferdig slik at de også kan få strikke rypevotter).

Som første votteprosjekt valgte jeg meg hestemønsteret med Finullgarn som finnes i uhorvelig mange flotte fargenyanser. Enn så lenge er det kun første vott som finnes på mine pinner, men om jeg skulle greie å strikke paret ferdig før jul vil de nok bli å finne pent innpakket under et tre, adressert til en hestejente. Og om det ikke blir iår så kommer det vel flere juler eller bursdager.

Uansett har jeg gledet meg over strikketankene og idèene og at det faktisk finnes noen som har laget flotte votteoppskrifter som er litt anderledes men likevel med tradisjonen i godt behold.