Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Magdas Hentesett

November 2009Posted by ems:-) Sat, November 28, 2009 17:29:25

For en stund siden fikk vi melding om et nytt menneskebarn som skal komme. Som den glade strikker jeg er kunne jeg ikke greie å vente med å starte på strikkingen av et velkomstplagg til den lille. Jeg har lenge hatt så inderlig lyst til å strikke Magdas Hentesett (fra Happy Knitting).

Endelig bød anledningen seg! Og med en rask bestilling av oppskriften som noen få minutter senere kunne lastes ned og skrives ut her heime var veien til garnbutikken kort, svært kort.

Ettersom jeg for tiden er inne i en riktig alpakkaperiode var garnvalget enkelt: Tynn Alpakka måtte det bli, og med over 50 ulike farger å velge mellom kjentes det ut som jeg kunne ha strikket på dusinvis av disse nydelige plaggene i alle mulige slags fargekombinasjoner.

Valget falt til slutt på en nydelig solgul farge som sammen med den litt duse vårgrønne behaget meg svært. Og ettersom babyen er ventet først utpå vårparten synes jeg fargene symboliser nettopp vår og solvarme og sammen med jakkens lykkesymboler tenker jeg at den lille kan føle seg verdsatt og elsket fra første stund.