Strikkespinn

Strikkespinn

www.spinnstrikk.no

Spinnstrikk og strikkespinn.....

Mirasolfadder

Mai 2009Posted by ems:-) Thu, May 07, 2009 14:56:10

knitting.no / EMS Design har idag inngått fadderavtale for Du Store Alpakkas skoleprosjekt: MIRASOL i Peru. Vi er stolt og glad over at vi på denne måten kan være med på å bidra til at 60 barn i et område der analfabetisme og fattidom er utbredt, kan få muligheten til en fullverdig utdannelse med reelle valgmuligheter for fremtiden.Fadderavtalen innebærer at våre kunder også er med på å bidra til skoleprosjektet.

knitting.no har valgt å føre Mirasolgarn der en viss del av salgsummen går uavkortet til driften av skolen. I vår fikk vi også inn bomullsgarnet TÌKA som er et nydelig bomullsgarn som egner seg ypperlig til sommerstrikkingen.

I tillegg kan man bidra ved å kjøpe nydelige messingnåler der hele beløpet går uavkortet til prosjektet. Verden er full av store utfordringer og urettferdighet, og ingen kan greie å snu på dette helt alene, men alle kan vi gjøre noe. Og sammen kan man skape mirakler. Les gjerne Kari og Per sine reisebrev om opplevelser og tanker i forbindelse med bygging og åpning av Mirasolskolen.

Mirasolprosjektet er et levende og synlig bevis på at det nytter. Det er derfor med glede jeg vandrer ut i vårsolen med min nye alpakkanål festet til mine strikkeplagg.